| Quote |
|---|
Emre Kartal wrote:
Şimdi bütün 1C sürümleri açık kaynak uygulamalarını geliştirme işlevi desteklenmektedir dimi? ya da ayrımcılak var...o dediğiniz ''1C Enterprise'' mode ve ''Designer'' mode, yoksa bazı sürümlerde sadece ''1c Enterprise'' veya sadece ''Designer'' modu mevcut?
CEBRAİL BEYHAN wrote:
Açık kaynak kodu derken siz hangi konudan bahsediyorsunuz yani açık kaynak kodu derken ne anlıyorsunuz sorunuzu tam anlamadım
Emre Kartal wrote:
Ama açık kaynak koduyla alakalı bir soru sormadım))) açık kaynak kodu, demek ki uygulamayı değiştirebiliriz, bazı şeyleri eklemek ya da silmek mümkün. bunu anladım... Ben 1C Enterprise sürümleri hakkında sordum... İki modu var ''1c Enterprise'' ve ''Designer'' dimi?.... bütün sürümlerde ikisi de mevcut... ya da tek olan var mı? varsa fiyat farkı ne?) bu kadar.. |
Designer ve Enterprise sürüm değildir. Bunlar zaten platformlarda yani sürümlerde var olan iki ayrı bölümdür, designer bölümü programcılar tarafından tasarlanan gerekirse kodlar yazılan bir bölümdür ,enterprise ise gerek kullanıcı tarafından doldurulan gerekse programcının yaptığı programı denemek için kullandığı bölümdür.