Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C ENTERPRISE Programlama Dili
1C ENTERPRISE Programlama Dili
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 31 - 32 of 32
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last
  Views: 47538Topic:: «1C ENTERPRISE Programlama Dili, 1C Enterprise Programlama dilinin özelliklerinden bahsedilmektedir.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Emre Kartal wrote:
Şimdi bütün 1C sürümleri açık kaynak uygulamalarını geliştirme işlevi desteklenmektedir dimi? ya da ayrımcılak var...o dediğiniz ''1C Enterprise'' mode ve ''Designer'' mode, yoksa bazı sürümlerde sadece ''1c Enterprise'' veya sadece ''Designer'' modu mevcut?

CEBRAİL BEYHAN wrote:
Açık kaynak kodu derken siz hangi konudan bahsediyorsunuz yani açık kaynak kodu derken ne anlıyorsunuz sorunuzu tam anlamadım

Emre Kartal wrote:
Ama açık kaynak koduyla alakalı bir soru sormadım))) açık kaynak kodu, demek ki uygulamayı değiştirebiliriz, bazı şeyleri eklemek ya da silmek mümkün. bunu anladım... Ben 1C Enterprise sürümleri hakkında sordum... İki modu var ''1c Enterprise'' ve ''Designer'' dimi?.... bütün sürümlerde ikisi de mevcut... ya da tek olan var mı? varsa fiyat farkı ne?) bu kadar..

Designer ve Enterprise sürüm değildir. Bunlar zaten platformlarda yani sürümlerde var olan iki ayrı bölümdür, designer bölümü programcılar tarafından tasarlanan gerekirse kodlar yazılan bir bölümdür ,enterprise ise gerek kullanıcı tarafından doldurulan gerekse programcının yaptığı programı denemek için kullandığı bölümdür.
Edited: Aleksey Bryantsev 06.04.2009 11:41:38
Kendi Kendini yetiştirme gerçek eğitimdir!
Profile
1c enterprise da şifreleme sistemi nasıl yani kırılabilir mi bu soruyu sormamın sebebi ileride bir gün yönetici olursam başka bir kullanıcı işçim şifremi kırabilir mi diye smile8)
Edited: emir kaya 30.03.2009 17:17:21
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
Messages 31 - 32 of 32
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.