Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C performansı
1C performansı
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 11 - 15 of 15
First | Prev. | 1 2 | Next | Last
  Views: 21395Topic:: «1C performansı» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Açıkcası bir sorunun başka bir uygulamada nasıl çözüldüğüne dair örneği neden kıyas olarak algıladığınızı anlayamadım zaten bu örneği siz sorunumu anlayıp bunun 1C de nasıl çözümlendiğinin yanıtını vermeniz kastıyla verilmiş bir örnekti
Profile
Pardon şunu eklemeyi unuttum 1C Konfigürasyon larının açık olduğunu bilmediğimi sorduğum sorudan çıkarta bilmenizde ilginç doğrusu bu konuda entegrasyon yaptığımı sorunun başında belirmiştim. ayrıca konfigürasyonların açık kaynak kodlu olması muhtemelen ençok benimgibi entgreasyon çalışması yapan kişileri memnun ediyordur.
Edited: EmreKARA 31.03.2010 19:01:26
Profile
EmreKARA wrote:
Açıkcası bir sorunun başka bir uygulamada nasıl çözüldüğüne dair örneği neden kıyas olarak algıladığınızı anlayamadım zaten bu örneği siz sorunumu anlayıp bunun 1C de nasıl çözümlendiğinin yanıtını vermeniz kastıyla verilmiş bir örnekti

Sorunuza cevap verebilmemiz için, ilk önce hangi uygulama (konfigürasyon) kullandığınızı öğrenmemiz gerekir. Konfigürasyonda herhangi bir değişiklikler yapıldıysa, nelerdir? Belki de sorunuzun detaylı açıklamasıyla beraber konfigürasyonun bize göndermenizi de gerekebilir. İstanbul'da bulunuyorsanız bu konuda sizinle bizzat görüşebiliriz.
Profile
Aslında daha öncesindede belirttiğim gibi bu problemle birkaç yıl önce karşılaşmıştım dolayısıyla ne program nede konfigurasyona ulaşma imkanım yok şimdi bu soruyu sormamdaki amaçsa 1C ile farklı bir proje geliştirmek geçmişte yaşadığım bu tecrübe teredüt etmeme sebiyet veriyor. bu konu ile ilgili sizinle iletişime gececeğim
Profile
EmreKARA wrote:Aslında daha öncesindede belirttiğim gibi bu problemle birkaç yıl önce karşılaşmıştım dolayısıyla ne program nede konfigurasyona ulaşma imkanım yok şimdi bu soruyu sormamdaki amaçsa 1C ile farklı bir proje geliştirmek geçmişte yaşadığım bu tecrübe teredüt etmeme sebiyet veriyor. bu konu ile ilgili sizinle iletişime gececeğim

Tabiki siz herzaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Tüm sorularınıza cevap vermeyi çalışırız!
http://1tç.com.tr/about/contacts/
Profile
Messages 11 - 15 of 15
First | Prev. | 1 2 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.