Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C:Enterprise Eğitim Sürümü
1C:Enterprise Eğitim Sürümü
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 21 - 30 of 30
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last
  Views: 38267Topic:: «1C:Enterprise Eğitim Sürümü, Bu topikte sadece Eğitim Sürümü ile alakalı konulardan bahsedimektedir!» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Hey.. merhabalaaar.. Kimse var mı? smile:D
Biriniz 1C:işletme'yi öğrendiyse... hani programlamadan falan anlıyorsa ve istanbullu ise, bana mail atın, iş teklifim var))
Ticari Yazılım. Muhasebe programı. Stok takip programı. Uygulama geliştirme ortamı. 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi.
Profile
önce teklifinizi sunacak, sonra haber bekleyeceksiniz...
Profile
Merhabalar,

1C platformunu Moskova'dan biliyorum, fakat web sitenizde baktim 2008 yilindan beri faaliyet gostermektesiniz, fakat herhangi bir bayiniz veya musteriniz fazla yok gibi lanse ediliyor ?

Sadece Galaktika diye bir sirketemi satildi yani bu program ?

Rusya'da hemen hemen herkes bu programi kullaniyordu, cunku maliyedede bu program kullanilmakta duydugum kadariyla..

konu ile ilgili olarak biraz bilgi verirseniz referanslariniz hakkinda, sizi tanidigim rus-turk ortak sirketlere tavsiye etmek istiyorum.
Profile
Merhaba,

Evet şirketimiz 2008 yılında kuruldu, biz Rusya'da kullanılan programı Türkçe olarak servis etmek istiyoruz, şuanki çalışmalarımız bu yönde. Onun için bayiiliğimiz ve referansımız fazla olmayabilir.

Rus programı 1C:Ticaret Yönetimini Türkçe'ye çevirdik, Türk piyasasına hazır durumda. Bu programı İstanbul'da şirketi olup, Rusya'da şubesi olan firmalar kullanıyor. İstanbul'dan Rusya'daki işlemleri izlemek için kullanıyor.

Galaktika dışında başka şirketler de var, onlar sadece yukarıda bahsettiğim şube izleme amacıyla kullanıyor programı. Galaktika firmasına ise otomasyon kurulumu yapıldı.

Kendi programımız olan "1TÇ: Ticari KOBİ Yönetimini" hazırladık, bu program tamamen Türk piyasası için hazırlandı. Detaylı bilgi için: 1TÇ: Ticari KOBİ Yönetimi
Profile
Selamlar;

Sorum şu olacak ; Eğitim sürümü 1c 8 işletme mi? yoksa 1tç kobi yönetimi mi?

iyi çalışmalar.
Profile
Selamlar;
Sorum şu olacak ; Eğitim sürümü 1c 8 işletme mi? yoksa 1tç kobi yönetimi mi?
iyi çalışmalar.

Selam

"Eğitim sürümü" sadece 1C:İşletme 8 platform için ifade edilebilir.
1TC:Ticari KOBİ Yönetimi - veritabanı (uygulama) ve onun ile çalışırken platformun sürümündeki kısıtlamalara bağlı.
Profile
arkadalar evraklar bölümunde oluşturdugumuz "evrak alımirsaliyesi" HAREKETLER bölümündeki birim kayit taploları gözukmuyor hareket yapılandırıcısı dusuda aktif degil.nerde hata yaptıgımı bulamdım yardıcı olursanız sevinirim
[img]http://img27.imageshack.us/i/ekrntsa.png/[/img]
Profile
dagestan
arkadalar evraklar bölümunde oluşturdugumuz "evrak alımirsaliyesi" HAREKETLER bölümündeki birim kayit taploları gözukmuyor hareket yapılandırıcısı dusuda aktif degil.nerde hata yaptıgımı bulamdım yardıcı olursanız sevinirim

Merhaba

Anladığım kadarıyla, siz bir kayıt tablosu oluşturdunuz ve Evrak'ın düzeltme penceresinde HAREKETLER sekmesinde hiçbir şey gözükmüyor.
İlk önce konfigürasyonu kaydediniz (Ctrl+S).
İkincisi, 1C:İşletme sisteminde Evrak - Kayıt tablo ilişkisini kayıt tablo üzerinde de tanımlamak mümkündür.
Örneğin, Kayıt tablosu'nun düzeltme penceresinde Kayıt edenler sekmesinde ilgili evrak için tik atıyorsunuz. Sonra o Evrak üzerinde "sağ klik > Yapılandırıcılar > Hareket yapılandırıcısı...".

Not: "Bilgi kayıt tablosu"-nun düzeltme penceresinde Genel sekmesinde Kayıt tarzı: alanında Kayıt eden bağlılığı seçmek gerekir. Aksi halde, Bilgi kayıt tablosu'nun kayıt edenler sekmesi ulaşılmaz olur, dolayısıyla evrakla arasında ilişki tanımlanmamış olur.
Image
test.gif (12.39 KB) [ Download ]
Profile
teşekkürederim
Profile
dagestan
teşekkürederim

smile;)
Profile
Messages 21 - 30 of 30
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.