Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?
1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 31 - 40 of 40
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last
  Views: 59011Topic:: «1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?, 1C Enterprise uygulama sürümleri. Standart 1C Enterprise uygulama çözümleri.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
1 takım 1C:Enterprise alıp, sadece bir tane bilgisayara yükleyebiliyoruz?
Mesela 5 bilgisayarım var, her birisi içim hem 1C Enterprise hem de Ek Lisans mı almak gerekiyor??
Bu çokluk sistemi biraz anlatırmısınız!
Ticari Yazılım. Muhasebe programı. Stok takip programı. Uygulama geliştirme ortamı. 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi.
Profile
1c enterprise 'ın yayılma stratejisi hakkında biraz bilgi verebilecek olan var mı
Profile
mahmut dağdelen wrote:
1c enterprise 'ın yayılma stratejisi hakkında biraz bilgi verebilecek olan var mı

Strateji bence çok basit... Geldin..aldın...gittin:)smile:)
Profile
Peki bu gelitirdiğimiz uygulama... mesela kullandik kullandik... sonunda veri tabanı bir yere saklayıp, sıfırdan başlamamız gerekiyor... böyle olanağı var mı? yoksa bütün girilmiş nesneleri tek tek el ile silmek gerekiyor??
Profile
ben bu konuda ciddiyim merak ediyorum böyle şirketlerin yayılma stratejilerini senin dediğini bizim bakkal da yapıyor... smile:D
Profile
Emre Kartal wrote:
Peki bu gelitirdiğimiz uygulama... mesela kullandik kullandik... sonunda veri tabanı bir yere saklayıp, sıfırdan başlamamız gerekiyor... böyle olanağı var mı? yoksa bütün girilmiş nesneleri tek tek el ile silmek gerekiyor??

Tam olarak anlamadım biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz... teşekkürler
Edited: CEBRAİL BEYHAN 06.04.2009 16:54:03
Kendi Kendini yetiştirme gerçek eğitimdir!
Profile
mahmut dağdelen wrote:
ben bu konuda ciddiyim merak ediyorum böyle şirketlerin yayılma stratejilerini senin dediğini bizim bakkal da yapıyor...

Evet... tabi.)) hemen bütün stratejeleri açıklayacaklarını mı bekliyosun?)) hiç sanmıyorum))smile:)
Profile
haklısın açıklamalarını mı bekliyordun ben olsam bende açıklamazdım bu bir kere sırdır buna ticaret sırrı derler açıklanmaz bu heryerde böyledir... smile:D
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
tamam beee iyiki bir soru sorduk pişman ediyorsunuz adamı
Profile
Forumunuzu okudum biraz...Konfigürasyon ve uygulama arasındaki farkı anlayamadım, bu konuda yardıım olabilecek birisi var mı??
Profile
Messages 31 - 40 of 40
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.