Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C ENTERPRISE Programlama Dili
1C ENTERPRISE Programlama Dili
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 1 - 10 of 32
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last
  Views: 47537Topic:: «1C ENTERPRISE Programlama Dili, 1C Enterprise Programlama dilinin özelliklerinden bahsedilmektedir.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
1C Enterprise programlama dili ile ilgili cevaplar...
Edited: Aleksey Bryantsev 19.03.2009 16:46:38
Adam iş başında belli olur!
Profile
1C Enterprise programlama dili hakkında ki bilgiler (eğitim bilgileri) nereden alınabilir?
Profile
1c enterprise açık kaynak kodlu denilmişti bu forumda ,peki açık kaynak kodu hakkında bilgiler verecek olan biri var mı...? smile8)
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
Benim çalıştığım firma logo kullanıyor ama logo kurulmadan önce Microsoft sql server kuruluyor server olmadan çalışmıyor. Peki 1c enterprise programıda kurulmadan önce server filan yada başka bir programa gerek var mı…?
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
1C Enterprise dili neye benzer?
Profile
He bu arada aklıma gelmişken şu soruyuda sorayım.!!! Biraz 1c yi araştırdım araştırabildiğim kadarıyla birçok sektörde yazılım olarak faaliyet gösteriyor peki her sektör için nasıl bir sistem kullanıyor, mesela sağlık için sağlık terimleri kullanılmalı ve sağlık konusunda bilgi sahibi olmalı mesela tekstil sektöründe tekstil konusunda bilgi sahibi olmalı mesela otomotiv sektöründe bilgi sahibi olmalı ve bu sektörlerde en az sektörün içinde olan kadar bilgi sahibi olmalı bu çok zor bişey nasıl yapılıyor programı yazan kişi her sektör konusunda bilgi sahibi mi olmalı……..? smile:D smile:oops: smile8)
Profile
Çocuklar nasılsınız, işler nasıl gidiyo?
Profile
valla iyiyiz abi senin paralarla aran nasıl şimdi kaç milyar doların kaldı... smile:D
Profile
1c enterprise dili ne demek, ne yapılabilir acaba?
Profile
C++ wrote:
1c enterprise dili ne demek, ne yapılabilir acaba?

kardeşim hiç mi forumu dolaşmadın bir sürü cevap var daha benim sorumu bile cevaplamadılar galiba zor soru sordum... smile:D
http://www.1c.com.tr/forum/messages/f...#message22
burayı tıkla istersen
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:12:45
Profile
Messages 1 - 10 of 32
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last

Users browsing this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.