Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / İngilizce Dili Konuşanlar İçin 1C Enterprise Forumu
İngilizce Dili Konuşanlar İçin 1C Enterprise Forumu
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 1 - 10 of 22
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last
  Views: 33132Topic:: «İngilizce Dili Konuşanlar İçin 1C Enterprise Forumu, İngilizce dilinde soracağınız soruları, bu topikte sorabilirsiniz.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Ingilizce iyi anliyorsanız 1centerprise.com forumu ziyaret ediniz. 1C platformu uygulama ve programlama ile ilgili sorularınızı sorunuz.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 09:32:08
Profile
iyi günler peki ingilizce yi iyi anlayamıyorsak ne yapmalıyız yada senin bir bilgin varsa bu 1c enterprise hakkında...teşekkürler kardeş cevap bekliyor olacağım bunlardan çok geç cevap çıkıyorda...
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
Benim 1c enterprise bir bilgim var. Ama Turkce sadece biraz anliyorum smile:). Yazarak cok hatalar olacak.
Profile
Sergey Kartashov wrote:
Benim 1c enterprise bir bilgim var. Ama Turkce sadece biraz anliyorum . Yazarak cok hatalar olacak.

Peki kardeş sen ne önerirsin bu 1c enterprise hakkında yani nasıl cevap yazacaksın bana... soru sorarsam türkçe cevaplayabilirmisin az yada çok farketmez..
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:56:41
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
emir kaya wrote:
1c enterprise hakkında...

1C:Enterprise iyi bir sistemdir. Rusiyada ve Sovet Birlesik 1 000 000 kullanicilar. Rusiyada binler firmalar 1C hizmetler yapar. 1C:Enterprise programlamada Ingiliz (veya Rusya) bilme gerekir cunku programda ingiliz sozler var (if-then, do, for vb.).
UTF-8 hem Turk dili hem diger yaban dilleri destekliyor. Rusiyanin rakipleri SAP ve Microsoft Dynamics.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:56:59
Profile
Sergey Kartashov wrote:
1C:Enterprise iyi bir sistemdir. Rusiyada ve Sovet Birlesik 1 000 000 kullanicilar. Rusiyada binler firmalar 1C hizmetler yapar. 1C:Enterprise programlamada Ingiliz (veya Rusya) bilme gerekir cunku programda ingiliz sozler var (if-then, do, for vb.).
UTF-8 hem Turk dili hem diger yaban dilleri destekliyor. Rusiyanin rakipleri SAP ve Microsoft Dynamics.

Peki bunun türkçe olanı yok mu yada türkçe yapılamaz mı.? eğer UTF-8 dil desteği varsa türkçede yazılabilir. programları anlıyor if do while filan onlar zaten ingilizce yazılması gerek.. peki abi siz nerelisiniz?
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 16:00:06
Profile
abi oradamısınız cevap bekliyorum...? sergey kartashow
Edited: emir kaya 09.03.2009 14:17:17
Profile
Sergey Kartashov wrote:
Benim 1c enterprise bir bilgim var. Ama Turkce sadece biraz anliyorum . Yazarken baya hata oluyor.

Sergey, siz türkçe yazmayı deneyin, eğer bir anlaşmasızlık olursa, biz türkçe grameri bakımından yardımcı oluruz. Sizin gibi uzmanların tavsiyeleri, düşünceleri bizim için önemlidir.!
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 16:20:23
Profile
emir kaya wrote:
peki bunun türkçe olanı yok mu yada türkçe yapılamaz mı.? eğer UTF-8 dil desteği varsa türkçede yazılabilir.

Turkcede yazilabilir. 1C birkac dilleri bir programada destekliyor (lokalizasyon).
emir kaya wrote:
abi oradamısınız cevap bekliyorum...? sergey kartashow

Simdi ben Kirgizistandayim. Bu ulkede Turkler cok. Kirgizistan iyi bir ulke. Manas universitesi her yil yuzlerce Rus-Turk uzmanlari okutuyor.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 16:02:07
Profile
iyi günler Sergey Kartashov verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Merak ettiğim bir konu daha var mesela ben 1c enterprise programını bilirsem ne kadar para kazanabilirim..
Edited: emir kaya 13.03.2009 21:18:51
Profile
Messages 1 - 10 of 22
First | Prev. | 1 2 3 | Next | Last

Users browsing this topic
Number of guests: 1, registered members: 0, in total hidden: 0

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.