Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / Özel Projeler
Özel Projeler
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 1 - 10 of 14
First | Prev. | 1 2 | Next | Last
  Views: 23950Topic:: «Özel Projeler, 1C:Enterprise Uygulama Çözümleri vasıtasıyla, sıradan olmayan, daha geniş çapta ki projelerin çözümlerinden bahsedilmektedir.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Diyelim ki, bana ait bir şirketim var. Büyük bir şirketdir. Çok sayıda bayilerım var. Diyelim ki 100 tane. Pek de yakında değiller. Onları tek bir sisteme bağlamak mümkün mü? Mesela internet vasıtasıyla. Hem de şirketim özel bir sektörde uzmanlaşan bir şirketdir, diyelim inşaatla alakalı. Hani basit bir ticaret değil de, daha geniş ve karmaşık bir işleyiş. Bunu hepsini, 1C:Enterprise aracığıyla, bir veri tabanına bağlama imkanı var mı? Birde hangi şartlar gerekir? Umarım sormak istediğim şeyi anlamışsınızdır.smile:)
Edited: Aleksey Bryantsev 16.03.2009 19:32:49
Ticari Yazılım. Muhasebe programı. Stok takip programı. Uygulama geliştirme ortamı. 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi.
Profile
Jacques Saunière wrote:
Diyelim ki, bana ait bir şirketim var. Büyük bir şirketdir. Çok sayıda bayilerım var. Diyelim ki 100 tane. Pek de yakında değiller. Onları tek bir sisteme bağlamak mümkün mü? Mesela internet vasıtasıyla. Hem de şirketim özel bir sektörde uzmanlaşan bir şirketdir, diyelim inşaatla alakalı. Hani basit bir ticaret değil de, daha geniş ve karmaşık bir işleyiş. Bunu hepsini, 1C:Enterprise aracığıyla, bir veri tabanına bağlama imkanı var mı? Birde hangi şartlar gerekir? Umarım sormak istediğim şeyi anlamışsınızdır.

1C Enterprise uygulama çözümlerini kullanarak, herhangi bir şirketin, çok sayıda bulunan mağaza, depo, bayi gibi şubeleri, internet vasıtasıyla, tek bir sisteme bağlanma olanağı vardır .

İki şekilde çalışılabilir:
1) OFF Line
2) On Line (COM teknoloji kullanılmaktadır).

Örneğin: İstanbul’da bir şirketin merkez ofisi var, ve onun başka ülkelerde şubeleri var. Ve Merkez ofisinde bulunan elemanlar, o şubelerin programlarında oluşturulan, bütün işlemleri, tercihe bağlı olarak ister OnLine ister Of Line şeklinde, görebilir ve izleyebilirler.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:35:20
Adam iş başında belli olur!
Profile
iyi günler abi merak ettiğim bir soru var 1c enterprise programının virüslere karşı özel bir koruma sistemi var mı yani diyelimki 1c enterprise programını kurduğum bilgisayar virüs kaptı ve bilgisayardada ben 1c enterprise programına muhasebe kayıtları filan girdim virüs benim kayıtlarımada bulaşır mı yada 1c enterprise ın kayıtlarını korumak için virüslere karşı herhangi bir koruma sistemi var mı. teşekkürler cevaplarınızı beliyor olacağım.
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
İyi günler abi bir sorum var. 1c enterprise ‘ı bilgisayara yükledim sonra 1c enterprise’a muhasebe kayıtlarımı , şirket bilgilerimi filan girdim. Ama daha sonra bilgisayara virüs girdi ;
1- 1c enterprise ‘a girdiğim kayıtlara virüs bulaşır mı?
2- 1c enterprise ‘ ın virüslere veya böyle tehlikelere karşı koruma sistemi var mı?
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
emir kaya wrote:
İyi günler abi bir sorum var. 1c enterprise ‘ı bilgisayara yükledim sonra 1c enterprise’a muhasebe kayıtlarımı , şirket bilgilerimi filan girdim. Ama daha sonra bilgisayara virüs girdi ;
1- 1c enterprise ‘a girdiğim kayıtlara virüs bulaşır mı?
2- 1c enterprise ‘ ın virüslere veya böyle tehlikelere karşı koruma sistemi var mı?

1C Enterprise ‘ın güvenlik işlemleri özel bir program tarafından koruma altına alınmıştır.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:35:46
Profile
herkese iyi günler merhabalar 1c enterprise yöneticilerine bir sorum olacak biraz sizi araştırdım bir çok ülkede şubeleriniz var türkiye yi seçmenizde ki sebepler nelerdir yani ekonomisi bizden daha çok gelişmiş ülkeler varken neden türkiye yi seçtiniz.
Profile
ice tea wrote:
herkese iyi günler merhabalar 1c enterprise yöneticilerine bir sorum olacak biraz sizi araştırdım bir çok ülkede şubeleriniz var türkiye yi seçmenizde ki sebepler nelerdir yani ekonomisi bizden daha çok gelişmiş ülkeler varken neden türkiye yi seçtiniz.

Türkiye'de bulunan Türk şirketleri 1C Enterprise uygulamalarını kullanıyor bu şirketlere daha iyi hizmet vermek için Türkiye’de temsilcilik kurmayı karar verdik. Bu biçimde diğer ülkelerdede temsilciliklerimiz kurulmuştur.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:36:23
Profile
Peki uygulamayı geliştirmek tamam da...ama, örneğin, bir işletmenin otomasyonu yaptınız, program çalışıyor..hepsi iyi! Ama bu programı kullanabilecek bir personele ihtiyaci var, dimi? Bu bilgisayardan anlamayanlar için kolay bir iş değil. Bu personel öğretim konusunda yardımcı oluyormusunuz peki??
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:53:15
Profile
Vito Corleone wrote:
Peki uygulamayı geliştirmek tamam da...ama, örneğin, bir işletmenin otomasyonu yaptınız, program çalışıyor..hepsi iyi! Ama bu programı kullanabilecek bir personele ihtiyaci var, dimi?)) Bu bilgisayardan anlamayanlar için kolay bir iş değil))) Bu personel öğretim konusunda yardımcı oluyormusunuz peki??

Bu konuda çok haklısınız, insan ilk defa bilgisayarı görünce, veri tabana veri eklemek değil, bilgisayarı bile açamaz. Ama bahsettiğiniz personelin en azından bilgisayarın temel bilgilerinin sahip olmasını gerekiyor. 1C Enterprise konfigurasyonlar, kullanım açısında zor değiller. Yani fazla öğrenecek bir şey yok, 4 yıllık üniversite gerekmez, ama tabi ki genel mevhumları öğretmek gerekir. Eğitim servisi yakın zamanlarda hizmetinizde olacaktır.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:36:53
Profile
1c enterprise ile yapılabilecek en kapsamlı çalışma ortalama ne kadar sürer yani kaç gün yada kaç saat
yada 1c enterprise ile yapılmış çalışmalardan örnekler verebilirmisiniz
Profile
Messages 1 - 10 of 14
First | Prev. | 1 2 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.