Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C Enterprise Mevcut Uygulamalarin Demosu Nereden Alınabilir?
1C Enterprise Mevcut Uygulamalarin Demosu Nereden Alınabilir?
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last
  Views: 16926Topic:: «1C Enterprise Mevcut Uygulamalarin Demosu Nereden Alınabilir?, Sadece 1C Enterprise Demo Sürümü ile alakalı konulardan bahsedilmektedir.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
1C Enterprise mevcut uygulamalarin Demosu nereden alınabilir?
Edited: Aleksey Bryantsev 16.03.2009 19:52:27
Profile
mehmet kardeş biraz geç cevap veriyorlar ama cevap veriyorlar
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
Mehmet Kale wrote:
Mevcut 1C Enterprise uygulamalari Demo olarak nasıl alabilirim?

1C Enterprise platformu (görsel veritabanı geliştirme ortamı) Demo olarak Eğitim sürümünü kullanır.

1C Konfigürasyonları (1C Platformunda geliştirilen veritabanı uygulamaları) Demo anlamına gelmez. 1C Konfigürasyonları - veritabanı dosyası (Access vb) gibidir, Ve nasıl çalışacağı (kullanıcı miktarı, farklı sınırlamalar v.s) sadece platform tarafından yönetilir ( 1C Enterprise platformunun sürümüne bağlı).

Örneğin:
1C Enterprise Platform (geliştirme ortamı) sürümleri:
1) 1C Enterprise Eğitim Sürümü
2) 1C Enterprise temel Sürümü (sadece 1 kullanıcı çalışabilir ve geliştirme ortamı yok)
3) 1C Enterprise standart sürümü (kullanıcıların miktarı elektron lisanslarına bağlı ve geliştirme ortamı mevcuttur).

1C Türkçe konfigürasyonları (1C Basit Ticaret yönetimi veya 1C Ticaret Yönetimi ) E:Mail yoluyla gönderebiliriz.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:29:15
Adam iş başında belli olur!
Profile
Mehmet Kale wrote:

Iskender Süleymanov wrote:
1C Enterprise platformu (görsel veritabanı geliştirme ortamı) Demo olarak Eğitim sürümünü kullanır.
1C Konfigürasyonları (1C Platformunda geliştirilen veritabanı uygulamaları) Demo anlamına gelmez. 1C Konfigürasyonları - veritabanı dosyası (Access vb) gibidir, Ve nasıl çalışacağı (kullanıcı miktarı, farklı sınırlamalar v.s) sadece platform tarafından yönetilir ( 1C Enterprise platformunun sürümüne bağlı).

Örneğin:
2) 1C Enterprise temel Sürümü (sadece 1 kullanıcı çalışabilir ve geliştirme ortamı yok)
3) 1C Enterprise standart sürümü (kullanıcıların miktarı elektron lisanslarına bağlı ve geliştirme ortamı mevcuttur).

1C Türkçe konfigürasyonları (1C Basit Ticaret yönetimi veya 1C Ticaret Yönetimi ) E:Mail yoluyla gönderebiliriz.

Bu arada Konfigürasyon dediniz ya, ama ''konfigürasyon'' kelimesini bütün sözlüklerde baktım...bişey bulamadım)) Neymiş bunun anlamı?? Ayarlar falan mı?
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:30:43
Ticari Yazılım. Muhasebe programı. Stok takip programı. Uygulama geliştirme ortamı. 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi.
Profile
Jacques Saunière cevap: şimdi kardeş konfigürasyon 1c enterprise 'da yapılan uygulamalara deniyormuş ama kelime olarak farklı bir anlamı var galiba...
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
emir kaya wrote:
1C Konfigürasyonları (1C Platformunda geliştirilen veritabanı uygulamaları)

1C Konfigürasyonları - 1C Platformunda geliştirilen veritabanı uygulamaları.
Yani - 1C Enterprise uygulama çözümleri (1C Enterprise platformunda geliştirilenler)
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:31:11
Adam iş başında belli olur!
Profile
peki oyle bir sorum var... 1C Enterprise biraz öğrenmeyi istesem, herhangi eğitim kursları var mı? Yada olacak mı?
Ticari Yazılım. Muhasebe programı. Stok takip programı. Uygulama geliştirme ortamı. 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi.
Profile
Hm...okudum ben burayı. Ve az bir şey anladım, Konfigürasyonlar hakkında.
Yani şimdi siz o dediğiniz Basit Ticaret Sistemi bana mail ile yollarsınız, ne yapacam sonra? Eğitim sürümü vasıtasıyla açılmasını mümkün mü? Yani uygulama bu program dimi? Programın kurulmasını gerekiyor... Yani bu Ticaret Sisteminizi kurmak mi gerekiyor?
Profile
Mehmet Kale wrote:

Örneğin:

Bu dediğiniz ''1C Basit Ticaret Yönetimi'' örnek videosunun hazır bir şekli diil mi?
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:52:35
Profile
Mehmet Kale wrote:

Örneğin:

Vito Corleone wrote:
Bu dediğiniz ''1C Basit Ticaret Yönetimi'' örnek videosunun hazır bir şekli diil mi?))

Evet yaw...Ben o video örneği yaptım)) aynı şey çıktı)))
Ama ingilizcesiyle baya uğraştım...smile:)smile:))
Başka örnekler var mı peki?? İngilizce olsa bile, çok merak ediyorum!)))
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:33:44
Profile
Messages 1 - 10 of 11
First | Prev. | 1 2 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.