Anasayfa Arama Site haritası
YAZILIMLAR English Russian 1TÇ ŞİRKETİ

konum: Anasayfa / Forum / GENEL_1C_FORUMLAR / 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM / 1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?
1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?
Forums list
Topics list
New topics
Search
User list
Rules
Help
Login: 
Register

Messages 1 - 10 of 40
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last
  Views: 59010Topic:: «1C Enterprise 8 Uygulamalar Nedir?, 1C Enterprise uygulama sürümleri. Standart 1C Enterprise uygulama çözümleri.» on forum: 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM
Şuanda 1C Enterprise esnasında geliştirilen hazır uygulama çözümleri var mı?
Varsa, ne var?
Edited: Aleksey Bryantsev 17.03.2009 13:16:01
Profile
neo kardeş hazır uygulama çözümleri derken ne demeyi çalışıyordun anlamadım ben cevaplarını bekliyorum teşekkürler smile:?:
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
1c enterprise'ı biraz araştırdım büyük bir şirkete benziyor kitapları filan var peki bu kitapların türkçe hali var mı...? biriniz cevap verin bari bekliyorum smile:o
Ticari KOBİ Yönetimi. Muhasebe uygulamaları. Stok takip uygulamalar. Cari Hesap takibi. Ticari yazılımlar. Fatura yazdırma.
Profile
birde bu 1c enterprise kaç ülkede var..? ve kaç kişi çalışıyor... smile:?:
Profile
NEO wrote:
Varsa, ne var?

Merhabalar.
Şuanda 1C Enterprise platform esnasında geliştirilen farklı (endüstri) sektörler için farklı ülkelerde yaklaşık 500 farklı hazır uygulama çözümleri vardır, ve bunlar üç (3) farklı gruba ayrılır.
1) Standart 1C Enterprise çözümleri 2) Endüstri çözümleri 3) Standart ve endüstri çözümü esnasında genişletilen uygulama çözümleri.

Standart çözümler sadece 1C Enterprise şirketi tarafından geliştirilir, bunlardan bazları: 1C Enterprise Basit Ticaret Yönetimi, 1C Enterprise Ticaret Yönetimi, 1C Enterprise Muhasebe , 1C Enterprise Personel ve Maaş, 1C Enterprise Fabrika.

Endüstri çözümleri 1C Enterprise’ın ortakları tarafından geliştirilir. Örneğin: Bankacılık, Otomotiv, Gayrimenkul, İlaç, Madencilik, Metal, Medya, Eğlence , tekstil , üretim ve ticaret için ülkelere göre değişen faklı uygulamalar vardır.

1C genişletilen çözümler, 1C Enterprise tüm uygulamaları (standart, endüstri v.s.) açık kaynak kodu sayesinde her programcı, kendi ihtiyacına göre ve özel müşterilerinin istekleri ve belirli bir işletmenin faaliyet gereksinimlerine göre, herhangi bir 1C Enterprise çözümünü değiştirebilir ve genişletebilir.

ek bir bilgi olarak burayı inceleyebilirsiniz
http://1c.com.tr/1centerprise/index.php
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 14:35:31
Adam iş başında belli olur!
Profile
biliyorum bana biraz cevap vermek zor bu yüzden geç cevap veriyorsunuz peki ben mesela bilgisayar öğrencisiyim bu yüzden programlama konusunda bazı komutları filan biliyorum o yüzden geliştirme konusunda belki biraz daha avantajlıyım fakat bilgisayar ile fazla ilgilenmeyen kişilerde bu programları geliştirebilir mi???
Profile
emir kaya wrote:
1C Enterprise'ı biraz araştırdım büyük bir şirkete benziyor kitapları filan var peki bu kitapların türkçe hali var mı...? biriniz cevap verin bari bekliyorum

Şimdilik - 1C Enterprise geliştirme kullanım kılavuzu sadece İngilizce olarak var.
1C Enterprise Uygulamaları kullanım kılavuzu yakın bir zamanda Türkçe olarak hazırlanmaktadır.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 14:36:05
Profile
emir kaya wrote:
birde bu 1c enterprise kaç ülkede var..? ve kaç kişi çalışıyor...

1C Enterprise veritabanı çözümleri dünyanın 17 ülkesinde (Almanya, Ermenistan, Belarus, Bulgaristan, Vietnam, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Letonya, Lituanya, Moldova, Romanya, Rusya, Türkiye, Ukrayna, Estonya’da) 1 000 000’dan fazla şirkette kullanılmaktadır.

Dünyanın 570 farklı şehrinde 5200 hizmet şirketi bilgi desteğimizden faydalanmaktadır. Ve toplam, alt şirketler dahil, yaklaşık 40 000 kişi çalışır.
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 14:36:21
Profile
emir kaya wrote:
biliyorum bana biraz cevap vermek zor bu yüzden geç cevap veriyorsunuz peki ben mesela bilgisayar öğrencisiyim bu yüzden programlama konusunda bazı komutları filan biliyorum o yüzden geliştirme konusunda belki biraz daha avantajlıyım fakat bilgisayar ile fazla ilgilenmeyen kişilerde bu programları geliştirebilir mi???

1C Enterprise platformunda (veritabanı geliştirme görsel ortamında) yüksek programlama dili ve görsel tasarım aracı sayesinde çok kolay ve hızlı bir şekilde veritabanı uygulaması programlamak mümkündür, deneyebilirsiniz.

Burada eğitim videosu var. 1C Enterprise geliştirme ortamını (eğitim sürümü) indirebilirsiniz.
http://1c.com.tr/1centerprise/Download/
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 14:36:56
Profile
NEO wrote:
Varsa, ne var?

Iskender Süleymanov wrote:
Merhabalar.
Şuanda 1C Enterprise platform esnasında geliştirilen farklı (endüstri) sektörler için farklı ülkelerde yaklaşık 500 farklı hazır uygulama çözümleri vardır, ve bunlar üç (3) farklı gruba ayrılır.
1) Standart 1C Enterprise çözümleri 2) Endüstri çözümleri 3) Standart ve endüstri çözümü esnasında genişletilen uygulama çözümleri.

Standart çözümler sadece 1C Enterprise şirketi tarafından geliştirilir, bunlardan bazları: 1C Enterprise Basit Ticaret Yönetimi, 1C Enterprise Ticaret Yönetimi, 1C Enterprise Muhasebe , 1C Enterprise Personel ve Maaş, 1C Enterprise Fabrika.

Endüstri çözümleri 1C Enterprise ’ın ortakları tarafından geliştirilir. Örneğin: Bankacılık, Otomotiv, Gayrimenkul, İlaç, Madencilik, Metal, Medya, Eğlence , tekstil , üretim ve ticaret için ülkelere göre değişen faklı uygulamalar vardır.

1C genişletilen çözümler, 1C Enterprise tüm uygulamaları (standart, endüstri v.s.) açık kaynak kodu sayesinde her programcı, kendi ihtiyacına göre ve özel müşterilerinin istekleri ve belirli bir işletmenin faaliyet gereksinimlerine göre, herhangi bir 1C Enterprise çözümünü değiştirebilir ve genişletebilir.

ek bir bilgi olarak burayı inceleyebilirsiniz

http://1c.com.tr/1centerprise/index.php

Slm.
1C enterprise Türkçe olarak bir uygulama var mı acaba smile:?:
Edited: Aleksey Bryantsev 30.03.2009 15:07:47
Profile
Messages 1 - 10 of 40
First | Prev. | 1 2 3 4 | Next | Last

1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazıl. ve Danışm. Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telefon : +90 212 327 74 90
(fax)+90 212 327 74 91
1TÇ 2008-2011 Tüm hakları saklıdır

Barbaros Bulvarı, Bostancı Veli Sok. Kerem Apt. No.10. K:1 D:2
Cihannuma Mah. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye.